Klacht: te groot blad in mijn camel shag pak.

op 10 januari 2014 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had een veel te grote blad in mijn pakje, hiermee kon ik geen shaggie rollen.

Gewenste Oplossing:

2 gratis pakjes camel shag

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Camel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Camel

Heeft op 10 januari 2014 om 11:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

We hebben de klant gesproken en hadden de klacht graag verder in behandeling willen nemen maar dit bleek niet mogelijk omdat het betreffende pakje & tabak niet retour gestuurd kunnen worden door de klant. Wij hebben de klacht wel bij ons geregistreerd. De klacht is op opgelost gezet om deze af te kunnen sluiten. De melder is hierover geïnformeerd.

Alle klachten die gemeld zijn door lolaapje2