Klacht: Te duur en nep

op 15 februari 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 kaartjes gekocht voor Demi Lovato. De website ziet er goed uit en ook echt vertrouwelijk. Ik zag dat ze deden aan pre-sale kaarten. Dat heb ik besteld en vervolgens later zag ik dat je veel meer betaalde en ook nog dat de recensies allemaal negatief waren. Ik wil mijn geld terug. Ik snap niet waarom dit soort websites bestaan en überhaupt nog bestaan. Deze website bestaat al een tijdje en het moet niet meer bestaan als er dit soort gebeuren.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terugkrijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anasscyrus