Klacht: te dure kaarten Vliegende Vrienden 15 sept Zwolle.

op 06 september 2018 over TopTicketshop in de categorie Ticketbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren de 3 Tickets toegestuurd gekregen van de Vliegende vrienden. wat was het een schrik dat daar de prijs opstond van 55,20 euro terwijl ik 84 euro per kaartje heb betaald. Gelijk gebeld naar Topticketshop en daar werd mij hun systeem uitgelegd, maar ik heb dus nergens gelezen dat hun een doorverkooptussenpersoon zijn en dat ze mij tijdens mijn bestelling mij daarop geattendeerd zouden hebben. Want ik weet zeker als ik goedkopere kaartjes kon krijgen had ik dat zeker gedaan.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik 25 euro per kaartje terug kan ontvangen. Dus 75 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopTicketshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopTicketshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mirjam de Greef