Klacht: supplement voor extra bagage

op 17 juni 2016 over Easyjet in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bagage: Ik had 17 pond extra betaald om een klein tasje mee te kunnen nemen. Op het vliegveld bij het instappen werd ik door de grondstewardess verplicht om dat tasje in mijn klein koffertje te proppen. Ik maakte bezwaar maar ze bleef maar zeggen “U hoort toch wel wat ik zeg”Omdat ik bang was helemaal niet meer mee te mogen, heb ik me maar naar haar bevelen gevoegd.
Boekingnummer EQRK7CC Amsterdam-London Gatwick op 15 juni 2016 om 21.38

Gewenste Oplossing:

Geld terug voor de extra baggage.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Easyjet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Easyjet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anne marie stordiau