Klacht: Super trage nieuwe computer

op 28 augustus 2017 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi,

Na veel omwegen een nieuwe laptop gekocht van HP.De eerste die ik kocht kon heen slecht verbinding maken met Wifi en nu heb ik gewoon een hele trage pc. Nieuw gekocht bij BCC. En zeer zeker niet tevreden mee. Opstarten van Windows duurt lang, Van outlook nog langer meer dan 1,5 mintuur. krotom zeer ontevreden met dit product. Jammer was tot op heden fan van HP.

Gewenste Oplossing:

Als mijn pc op een juiste wijze werkt of als ik een nieuwe krijg met werkend Office.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht wilcovandoorn

1 jaar geleden - We zijn intussen een week verder en nog geen reactie mogen krijgen....

Reactie van de melder van de klacht wilcovandoorn

1 jaar geleden - En drie weken verder?

Alle klachten die gemeld zijn door wilcovandoorn