Klacht: Subwoofer valt tegen

op 05 oktober 2017 over Harman Kardon in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mooie harman kardon hs200 set met actieve HKTS210SUB/230
Geluid van de subwoofer valt me zwaar tegen! Geluidskwaliteit verschilt heel veel naar positie waar je jezelf iniet kamer bevind! Op ene plek in kamer hoor en voel je totaal geen bas en op andere plek in kamer weer wel! HeB vroeger Sony homecinema set gehad met actieve subwoofer en bij deze set was de bas waanzinnig strak en laag en hard! Deze woofer heeft meer watts maar geeft verre van gewenste geluid! Heb woofer op meerdere posities in woonkamer geplaatst maar zonder gewenste resultaat! Heb meer lasteden van trillen van het glas van mijn deurkozijnen dan plezier van een krachtige bas!

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als u mij kunt uitleggen hoe ik dit probleem oplos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Harman Kardon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Harman Kardon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door reneetje1974