Klacht: Stuk ijzer kapot gebarst uit de trommel van Bosch wasdroger

op 03 mei 2017 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb de droger ruim 8 jaar. De droger maakte een tikkende geluid en toen ik de kleren eruit haalde vond ik een scherpe stuk tussen de kleren. Bleek dat het een stuk ijzer was wat los is gekomen uit de trommel. Bizar natuurlijk. Gebeld met bosch en die gaven aan dat ik de reperatiekosten zelf mocht betalen. Daar ben ik het niet mee eens want ik ben van mening dat dit niet mag gebeuren. Ik had mij flink kunnen bezeren en onze kleren konden gescheurd raken.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze de reparatie niet in rekening brengen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilham2017