Klacht: 3 fouten op een rij…

fabje8 op 01 december 2013 over Studystore in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het bestellen van mijn studieboeken was er iets misgegaan bij studystore en was er per ongeluk een verkeerd boek geleverd. Na een kort belletje was het probleem opgelost en binnen 3 werkdagen had ik het juiste boek in huis.

Het foutieve boek teruggestuurd, maar ineens ontvang ik een aanmaning,voor het foutieve boek. Helaas was het teruggestuurde boek nergens in hun adminsitratie te vinden als zijnde teruggestuurd.
Blijkt dat bij het terugsturen met een antwoordnummer de klant verantwoordelijk is. En dus nergens rechten op te hebben (omdat je geen bonnetje van bewijs van verzending krijgt omdat de webwinkel de verzending betaald.) Gelukkig heb ik met behulp van de zeer welwillende postmedewerker mijn pakketje digitaal kunnen vinden (aangezien er slechts 1 pakketje van het betreffende poststation naar studystore was verstuurd).

Nadat ik hiermee kon bewijzen dat ik het boek teruggestuurd was heb ik een brief ontvangen dat ik mijn geld terug zou krijgen (de boete voor het ’te laat’??? betalen niet). Naja ik was al heel blij en hoopte het geld snel te zien. Helaas nu 4 weken later is mijn geld er nog steeds niet. Dit ondanks meerdere malen bellen en mailen, steeds met de reactie dat ik het geld binnen 1 week terug zou hebben…

Deze 3 fouten op een rij maken mij erg ontevreden.

Gewenste Oplossing:

Snel mijn geld terug, minimaal met excuses.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Studystore over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Studystore in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Studystore een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Studystore

Heeft op 03 december 2013 om 16:42 geantwoord

Geboden Oplossing:

Excuses aangeboden voor de late uitbetaling van het tegoed. Dit is vandaag door onze financiële administratie overgemaakt. Klant heeft het bedrag met enkele dagen op haar rekening staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Studystore beoordeeld.

fabje8

Heeft op 09 december 2013 om 07:36 geantwoord

Mijn geld heb ik eindelijk terug ontvangen, daar ben ik blij mee. Voor de gemaakte onkosten en tijd zelfs geen excuses, dat vind ik schandalig!

Alle klachten die gemeld zijn door