Klacht: Strengetjes en harde stukjes

op 13 september 2018 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer mevrouw
Ik rook al een heel aantal jaren tabak van Jps, en dat bevalt mij zeer goed.
Maar de laatste tijd zitten er in elk pakje zoveel tengeltjes en harde stukjes, dat ik er toch wel een melding van wil maken. Natuurlijk moet ik zelf goed op letten dat ik dat er goed uithaal, maar ik heb er toch al twee keer een ongelukje mee gehad. Een keer viel er een redelijk stukje vuur af, wat ik te laat in de gaten had en brande er een gaatje in mijn vloerbedekking en ook een keer in mijn overhemd.

Gewenste Oplossing:

Op de eerste plaats, hoop ik dat er naar gekeken wordt op uw bedrijf, om zodoende meer schade te verkomen. Ik hoop in het vervolg weer zonder angst te kunnen roken. Mocht het zo zijn, dat uw verzekering de schade dekt, zou ik dat zeer op prijs stellen. Met vriendelijke groet

Cor de Vos

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over John Player Special

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over John Player Special nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door c-de-vos@home.nl