Klacht: Straatje 1 oktober trekking betaald maar geen loten!

op 28 september 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 19 september via de Staatsloterij app een straatje Staatsloterij gekocht. Dat gaat al vrij omslachtig via de Staatsloterij Wallet, maar goed het is gelukt. Althans; het bedrag is (inmiddels 10 dagen geleden!) afgeschreven maar ik heb nog steeds geen mail ontvangen met mijn lot nummers. Ook in de app zijn ze niet zichtbaar.

Gewenste Oplossing:

Als ik voor de trekking mijn lotnummers krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Reactie van de melder van de klacht Alfist

1 jaar geleden - Zal je net zien; zit je 10 dagen te wachten en dan binnen 2 minuten na het indienen van deze klacht zijn ineens de lotnummers wel zichtbaar in de app. Overigens nog geen bevestiging via mail mogen ontvangen, maar goed. Er is uiteindelijk iets gebeurt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alfist