Klacht: storing/ruis op mijn vaste telefoon

op 24 juli 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Reactie van de melder van de klacht gwessing

1 jaar geleden - Nog een klacht. Sinds de voicemail, op mijn verzoek is uitgeschakeld van de vaste telefo, slaat de telefoon helemaal dood bij degene die mij belt als ik telefonisch in gesprek ben. Dit kan toch niet de bedoeling zijn. Zelf weet ik precies dat iemand mij probeert te bellen want dan hoor ik tijdens het gesprek pieptonen. Graag oplossen voor mij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gwessing