Klacht: Storing E:01 van mijn Bosch vaatwasser

op 19 september 2016 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 23-10-2010 een Bosch vaatwasser gekocht, omdat dat de beste is. Het gaat om de SBV53M30EU. Nu geeft hij sinds een paar weken de storing E:01 aan. Ik heb gebeld met de storingsdienst maar als dit gerepareerd moet worden kom ik op een bedrag van € 400. Ik ben alleenstaand en gebruik de vaatwasser niet eens dagelijks. Ik vind dit een ontzettend hoog bedrag en vind dat de vaatwasser snel kapot is. Dit ben ik niet gewend van Bosch.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het op prijs stellen als Bosch mij tegemoet komt in de kosten hiervan. Ik kan voor dat geld bijna een nieuwe kopen, maar ik kan niet geloven dat deze vaatwasser zo snel kapot is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ria.kreugel@kpnmail.nl