Klacht: Stopzetten ongewenste afschrijving niet mogelijk

op 23 april 2017 over skrill in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds begin 2017 wordt er wekelijks 7,- afgeschreven van mijn rekening. Ik heb geen toestemming gegeven voor iets dergelijks en maak ook geen gebruik van enige dienst. Ik heb SKRILL gevraagd de afschrijvingen stop te zetten of mij te helpen deze stop te zetten. Dit is tot op heden nog niet gelukt. Zij stellen dat ik er alleen van af kan komen door mijn kaart op te zeggen maar ook dat lijkt via de site niet mogelijk. Help….!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer de afschrijving ophouden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over skrill

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over skrill nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door woutersound