Klacht: Stop met bellen

SemCBE op 24 maart 2024 over Verisure in de categorie Bewaking & Beveiliging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb helaas vrijwiliig mijn telefoonnummer achtergelaten en word keer oo keer gebeld door dit bedrijf. Als ik terugbel, want dit verzoek krojg ik, krijg ik de vm. Stop met bellen aub en haal mijn nummer uit uw systeem!

Gewenste Oplossing:

Dat ze mijn telefoonnummer uit de systemen halen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Verisure over deze klacht.

Bericht van Verisure

2 maanden geleden - Beste Sem, Bedankt voor uw bericht! Wij willen onze excuses aanbieden voor het herhaaldelijke bellen. Wij zullen aan uw wensen voldoen en uw gegevens uit onze databse verwijderen. Met vriendelijke groet, Burton - Verisure NL

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Verisure in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Verisure een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Verisure

Heeft op 19 april 2024 om 17:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Sem,

Wij willen u graag bedanken voor het ter attentie brengen van uw klacht.
Wij hopen dat wij het naar tevredenheid hebben opgelost!

Met vriendelijke groet,

Burton - Verisure NL

Alle klachten die gemeld zijn door SemCBE