Klacht: Stof niet leverbaar tijdens actie

op 13 september 2017 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde stof bestellen tijdens de actie gratis maken, de stof was op dat moment niet leverbaar waar door ik de stof niet kon bestellen, twee weken later was de stof er weer maar de actie was verlopen. Een klacht ingediend bij het hoofdkantoor zij bieden hun excuus aan maar kunnen mij niet de actie gratis maken aanbieden omdat toen de stof weer leverbaar was de actie verlopen was. Ik betreur dit omdat toen ik de stof wilde bestellen met de actie gratis maken dit niet van kwantum kon omdat de stof op dat moment niet leverbaar was, waarom hangen ze dan een staaltje in de winkel en adventeren ze ermee. Dit is gewoon iemand lekker maken met niks. Ik begrijp niet waarom de klant niet gewoon de stof kan bestellen ondanks dat de stof op dat moment niet leverbaar is, ze weten dat de stof weer beschikbaar komt. Dit voorkomt een hoop teleurstellingen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de stof kan bestellen met de actie gratis maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door D.Booij