Klacht: stereo gaat vanzelf aan

op 09 juli 2016 over Harman Kardon in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

BDS 270. radio begint uit zich zelf te spelen. Ik kom terug van vakantie staat de radio aan. Uit gezet en kom volgende ochtend beneden, staat weer de radio aan. Hoe kan ik een harde reset uitvoeren. Of hoe anders op te lossen. Radio stond in de stand by stand.

Gewenste Oplossing:

als dit probleem is opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Harman Kardon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Harman Kardon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jocon