Klacht: Steenje in salade

op 31 mei 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op maandag 30 mei jl heb ik een salade met cranberry”s gekocht in het filiaal op het Centraal station in Amsterdam.Bij het eten van de salade trof ik een steentje aan.Gelukkig kauwde ik niet hard anders had mij dit vast een kies gekost.Ik heb de salade meteen weggegooid.Ik vraag mij toch af hoe een steentje in de salade terecht kan komen.En eigenlijk vind ik het niet kunnen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou niet weten hoe dit opgelost zou kunnen worden.Heeft u een suggestie?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door djula