Klacht: Steen in rozijnen van Sultana gevonden

op 17 september 2018 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heermevrouw, ik doe al jaren rozijnen door mijn yogurt. Toen ik afgelopen weekend zat te ontbijten beet ik ineens op iets hards. Toen ik het beter bekeek bleek dit een steen is zelfs groter als de meeste rozijnen. Ik kon het echter niet geloven dus ben het goed gaan afspoelen en heb dit aan mijn gezin laten zien. Tot hun verbazing bleek het echt een steen te zijn. Toen heb ik de andere rozijnen uit de net open verpakking gehaald. Het lijktproeft ook dat er meerdere rozijnen naar zand smakencrunchen. Het gaat om de rozijnen van Sultana 500 gram.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn klacht serieus word genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door brendalenaers