Klacht: Start niet meer op

op 22 juli 2020 over Harman Kardon in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo

Ik was zeer tevreden met mijn HK setje maar sinds twee dagen doet de HK eerst nadat ik de stekker eruit had gehaald het wel weer en de volgende dag helemaal niks meer helaas, zover ik weet gaat het om de BSD 680? Of ergens in die geest, apparaat is zo’n 3 jaar oud maar helaas heb ik er nu niks meer aan en echt van alles geprobeerd met aan en uit knopje achterop en stekker maar niks hielp……..
Dus….HELP AUB!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik tevreden ben?
Dat is wanneer mijn HK het gewoon weer doet zoals die hoort te doen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Harman Kardon

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Harman Kardon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BigJohn1970