Klacht: Stalking e-mails uit naam van AH

op 11 september 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een week of 6 ontvang ik dagelijks 14 tot 20 e-mails van AH,uit India en Philipijnen.Ik ga er van uit dat AH hier niets mee te maken heeft, maar doen dit wel uit jullie naam.Uitschrijven helpt niet, dan ontvang je er
2x zoveel allemaal met verschillende e-mail adressen.
Ook een blokkade ongewenste e-mail enz. werkt niet.
Ik las dat er meer mensen met dit probeem zitten.Heeft U misschien een oplossing.Want dit begint op stalking te lijken.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik alleen nog mails van de ECHTE AH krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Reactie van de melder van de klacht yuqi

1 jaar geleden - Nadat ik deze klacht had geplaatst, kreeg ik van jullie tehoren dat AH er niets mee doet. Echter wat scherts mijn verbazing !!!! Een dag na het plaatsen van de klacht heb ik slechts 1 AH ( NEP ??) -mail ontvangen en vandaag HELEMAAL geen meer.Ik weet niet wat de reden is, maar het is wel een opluchting.Ik ga haast denken dat toch AH zelf er iets mee te maken heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yuqi