Klacht: Staatsloterij betaald prijzen geld niet uit.

op 12 mei 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met de Koningsdagloterij heb ik 100.- euro gewonnen. Tot op heden en we zijn nu ruim 2 weken verder geen cent ontvangen. Maar wel elke maand geld van rekening afschrijven maar uit betalen ho maar. Jullie moeten je diep schamen. Aantal keer gebeld elke keer ander verhaal. Ja meneer binnen 5 werkdagen betalen we uit. Vorigeweek nog een keer gebeld ja meneer er is een storing. Pleur lekker op met je verhaaltjes en keer gewoon het prijzen geld uit waar ik recht op heb een ook van andere spelers. Staatsloterij moet zich heel diep schamen.

Gewenste Oplossing:

Zo snel mogelijk het geld op mijn rekening. Anders toch maar juridische stappen ondernemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Versper007