Klacht: Spullen worden niet geleverd

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Halverwege april een schaar en kapmantel besteld. Na 5 dagen een mail dat deze vanwege de drukte later komen. 4 mei een mail dat mijn spullen verzonden zijn. Nog steeds niks ontvangen. 8 mails inmiddels verstuurd maar geen reactie op gehad. Telefoon word niet opgenomen. Wil mijn geld wel graag terug.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TrendX.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TrendX.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gea77