Klacht: Spullen niet geleverd

op 26 augustus 2016 over Home and Living Gifts in de categorie Cadeaushop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb exact hetzelfde meegemaakt als in de eerdere klacht vermeld staat. Via Marktplaats heb ik spullen gekocht bij Ronald de Zoete uit Harderwijk. Na betaling zou hij de spullen direct opsturen. Al snel kreeg ik een bevestiging van PostNL dat de zending aangemaakt was (via het bedirjf Home and Living Gifts). Echter kwam het pakketje niet. Ik heb hier diverse keren contact over gehad met Ronald. Elke keer gaf hij aan dat het onderweg zou moeten zijn en de volgende dag aan zou moeten komen. Helaas nie dus. Uiteindelijk heb ik hem een ultimatum gegeven. Als ik voor die tijd mijn geld niet terug zou hebben zou ik aangifte doen. Dat heb ik uiteindelijk ook gedaan.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug heb en deze man gestopt wordt met het oplichten van mensen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Home and Living Gifts over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door JASV