Klacht: spruitjes met wompjes.

op 19 september 2018 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 weken geleden heb ik een aanbieding van spruitjes 2 zakjes voor een prijs bij u gekocht. in ieder zakje zaten veel spruiten met wormpjes zodat ik het grotendeels heb weggegooid. dit was natuurlijk niet de bedoeling van a.h. Aangezien ik alle groenten altijd mooi en vers gevonden heb wilde ik dit even laten weten. mijn late reactie ligt aan een daarna gemaakte vakantie.

Gewenste Oplossing:

mijn boodschappen doe ik altijd in alle tevredenheid bij A.H.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door leijtenkoenen