Klacht: Spoed spoed bezorging

op 04 augustus 2016 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wacht al drie weken op loungeset Madrid, wegens enorm succes heeft kwantum dit uit gegeven aan een bezorgfirma. Ik kan niet begrijpen dat kwantum dit niet opvolgt voor zijn klanten !! Niemand van kwantum kan mij zeggen over een bezorgtermijn ! Jullie noemen dit klantenSERVICE ? Ook al geeft kwantum dit uit, dan nog moet kwantum zijn klanten kunnen informeren !! Vestiging kan geen informatie geven, klantenservice, hoofdkantoor Tilburg niet… ??!! Order nummer 135397 op naam van Bollen-Beckers.

Gewenste Oplossing:

Wanneer kwantum mij op de hoogte stelt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cindyDaveyBollenBeckers