Klacht: Spijkerbroeken korting niet doorberekend: krijg korting niet terug!!

op 05 oktober 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop op Hema.nl spijkerbroeken: 2e halve prijs, staat op de foto ook van de spijkerbroeken, binnen de net begonnen actieperiode.. Ik koop er een stuk of 8. Tot mijn schrik is de korting niet doorberekend, bij elkaar tientallen euro’s!! Ik bel, geen antwoord na 5 minuten. Ik mail, na 6 dagen krijg ik antwoord: ik heb pech, ik zou geen recht op de korting hebben, had ik maar meoten kijken of het echt doorberekend was!! Ik kan het NOG niet geloven!

Gewenste Oplossing:

Ik wil die korting, ik heb er recht op!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Josine123