Klacht: Snelle slijtage running tights

op 12 mei 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De opgeplakte lijnen op mijn running tights laten los en zijn rafelig, alsof broek al ontzettend vaak gedragen is en daardoor versleten, maar ik heb hem pas paar maanden. Ik ben deze slechte kwaliteit niet gewend van nike, mijn andere running tights gaan al jaren mee, zonder echt zichtbare slijtage!!

Gewenste Oplossing:

Omruilen voor nieuwe running tights

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door poutshoorn