Klacht: Smsen en rijden?

op 17 juli 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit op dit moment in de lijn 314 van Drachten naar Groningen. Maar de jonge man die de bus bestuurd is aan het smsen achter het stuur. En aan het bellen achter het stuur. Hij slingert alle kanten op.

Gewenste Oplossing:

Ik vind niet dat dit kan. Ik ben niet de enige die in de bus zit. Ik vind dit niet veilig.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste Joukje, Dat klinkt niet best. Hoe laat ben je vertrokken vanuit Drachten? Als ik dat weet dan kan ik je melding doorsturen naar de regio waar dit besproken kan worden met de chauffeur. Met vriendelijke groet, ^SH Webcareteam Arriva

Reactie van de melder van de klacht Joukjebekkema

1 jaar geleden - 15:47 uur vanaf bushalte Eems.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 17 juli 2017 om 17:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Joukje,

Dankjewel voor de aanvullende informatie. Dit soort klachten nemen we uiterst serieus en zullen er dan ook voor zorgen dat de teamleider een gesprek aan gaat met de chauffeur en dit op gepaste wijze zal afhandelen. Ik hoop dat je veilig op je eindbestemming bent gekomen.

Bedankt voor het melden van je bericht.

Met vriendelijke groet,

^SH
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Joukjebekkema