Klacht: Smartcard werkt niet

op 10 juni 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb al jaren tv en internet van Ziggo, nou doet mijn smartcard het niet meer. Ik ontvang momenteel al 1,5 week alleen publieke zenders. diversen malen met de klantenservice gebeld en geprobeerd in te loggen op mijnziggo, Niets werkt graag een passende snelle oplossing.

Gewenste Oplossing:

Als mijn tv weer naar behoren werkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door houseofsenji