Klacht: smart tv

op 07 september 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo ik heb een Samsung smart tv met problemen tv is nu 3 jaar en 4 maanden oud in de garantie periode is het moederbord al een keer vervangen nu buiten de garantie is het moederbord weer kapot gemeld bij Samsung alles doorgenomen monteur heeft contact met mij op genomen kost me gewoon ff 302 euro zit een Samsung coulance op van 53 euro ff serieus 53 euro tv was 12oo euro nieuw plus 302 euro is al 1502 euro ik mag aannemen dat een tv geen 3 jaar mee gaat maar zeker wel 10 jaar zonder problemen graag zou ik een goede oplossing tegemoet zien van samsung ik heb namelijk nog veel meer sasung spullen in huis waar ik nu twijfels bij ga krijgen

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als dit probleem op een hele redelijke manier opgelost gaat woorden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ben lok