Klacht: Smart card niet meer lots te koop

op 25 juli 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een goed betaalbaar abo bij ziggo voor 28,70 in de mand. Wil een derde tv met een C+ module en smartcard. Ben ik verplicht om mijn abo te upgraden naar een abo van 45,95. Dit is gewoon chantage. Daarnaast dien ik ook de huur van de module te betalen. Snap dat veel klanten weglopen. Om in vakantie sferen te blijven: ik ga naar Spanje met de auto, maar je moet ook de tolbadge van Oostenrijk kopen, terwijl je daar niet komt.

Gewenste Oplossing:

Terugdraaien van deze regel. Mag dit wel?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Paul en Sylvia