Klacht: Slechte (zakloze) stofzuiger

op 05 augustus 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De Samsung VC7H0F0VB stofzuiger is een zeer slechte stofzuiger hij zuigt geen kleine kruimeltjes op, nog geen korreltje hagelslag, ik moet steeds de stang eraf halen voor iets op te zuigen. Echt een waardeloze stofzuiger. Ik heb hem enkele maanden in mijn bezit.

Gewenste Oplossing:

Als ik een andere stofzuiger krijg die wel goed zuigt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mery Mommers