Klacht: slechte telefoon

op 26 maart 2013 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Samsung galaxy y is een zeer slechte telefoon. Hij hangt regelmatig vast en valt uit. Bij mij is dit nu zo’n 5 à 6 keer per dag!! Echter ben ik niet de enige die deze klachten ondervind met deze telefoon. Ik ken een aantal mensen met dezelfde telefoon als ik heb en allemaal hebben ze last van deze problemen. Dat u als bedrijf garantie wilt staan voor een product als deze gaat mij te boven.

Gewenste Oplossing:

Komt u als bedrijf maar met een oplossing voor dit probleem.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bout