Klacht: Slechte service! Wordt niet naar klant geluisterd laptop 3 keer! op moeten sturen..

op 23 januari 2014 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn HP laptop eerste keer opgestuurd, toen zijn er verschillende onderdelen vervangen, 2e keer opgestuurd. gemeld dat de webcam het niet doet en dat het scherm erg wiebelt (scharnieren zijn niet meer in orde). laptop vandaag terug gekregen scherm wiebelt nogsteeds erg! Oplossing die ik aangeboden kreeg is de laptop weer opsturen. Aangezien ik de laptop nodig heb ivm afstuderen ga ik hier niet mee akkoord! Ik wordt bij HP als klant blijkbaar niet serieus genomen. Ik ben niet alleen ontevreden met het product maar ook met de service!

Gewenste Oplossing:

Mijn aankoopbedrag terug.Ik heb geen vertrouwen meer in het merk HP en ik heb geen zin meer in het heen en weer sturen van mijn laptop!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door harisosmancevic