Klacht: Slechte service

op 30 januari 2014 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn HP laptop al 2 keer laten repareren voor hetzelfde probleem aangezien het na de eerste kee rniet was opgelost. Heb probleem was na de 2de maal weer niet opgelost. Toen heb ik eerst nog even gewacht omdat ik mijn laptop niet nog eens kwijt kon voor mijn studies. Dan was de garantie over. Ik vindt het niet kunnen dat HP mijn e-mail niets beantwoord omdat ze het lef niet hebben. Ik vindt dat zij maar naar een oplossing hadden moeten zoeken aangezien mijn laptop 2 maal voor hetzelfde probleem gerepareerd is geweest en dan nog steeds niet opgelost is. In mijn ogen slechte service.

Gewenste Oplossing:

Een gelijkwaardige laptop of een nieuwe reparatie (die voor de 3de maal wel geslaagd is).

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KellyMeersschaert