Klacht: Slechte service

op 14 mei 2020 over Stone Island in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij stone island in de pc Hooftstraat in a’dam een vest gekocht voor € 265. Na 2x wassen ziet het er al ‘verwassen’ uit en zit er een gaatje in één van de zakken. Zeer onheus behandeld in de winkel met mijn klacht. Vgl de verkoper maakte het niet uit of iets 2 x of 20 x gewassen is: zo ziet het er dan uit. Geen enkele compensatie. Voor dit geld zou je toch een betere kwaliteit mogen verwachten. Ik wilde wel een klacht indienen, maar dan kom je op de Engelse customservice uit. Weet niet of dat zin heeft.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn met teruggave van het geld of een deel van het geld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Stone Island

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Stone Island nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Puck52