Klacht: Slechte service

op 07 oktober 2017 over Specsavers in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag belde ik op om te vragen wat de kosten wsren van mijn 3 maanden lenzen, ik kreeg te horen 47.40.Nou prima kom.ik in de winkel zijn ze 53.90.Nou u snapt ik.volge dit niet.Er is altijd wat dan zijn de lenzen veel duurder als normaal dan wordt je niet gebeld als ze er zijn dus weken zonder lenzen.Al met al na jaren stap ik over naar een andere opticien.Specsaver veenendaal in de hoofdstraat is klote.Slechte zaak.

Gewenste Oplossing:

Niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Specsavers

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Specsavers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rechan