Klacht: slechte retourprocedure en klantenservice

op 21 september 2016 over uggkopenonline in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

7 weken na retourzending nog steeds geen terugbetaling. In de voorwaarden staat dat het maximaal 7 werkdagen kan duren voor de terugbetaling op je rekening staat. Dit is een forse overschrijding en ondanks herhaalde verzoeken via mail, bellen en zelfs Facebook krijg ik geen bericht wanneer het opgelost is.

Gewenste Oplossing:

Als het bedrag plus de inmiddels geheven rente op mijn creditcard is vergoed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over uggkopenonline

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over uggkopenonline nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Snak