Klacht: Slechte levering & klanten service

op 27 juni 2016 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Week geleden heb ik mijn eerste bestelling geplaatst en pas na 10 dagen krijg ik sms van KIALA dat ik mijn H&M pakketje kan ophalen. Ik heb nooit voor KIALA gekozen (die nog 130 km van mijn huis ligt)! Heb gelijk de klantenservice gebeld 0900 maar na 15 min wachten heb ik het opgegeven, er werd niet opgenomen. Ik ga nooit meer bij H&M online bestellen!!! Zeer teleurgested šŸ™

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag de bestelling zsm thuis krijgen, verzend en bel kosten vergoed krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door H&M in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat H&M een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

H&M

Heeft op 18 juli 2016 om 14:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo,

Vanuit de klantenservice hebben wij vandaag contact gehad met de klant om onze excuses aan te bieden en we hebben de klant een tegemoetkoming aangeboden. Mochten er dergelijke vragen zijn met betrekking tot leveringen, neem dan gerust contact op met onze eigen H&M Klantenservice. Wij helpen jou dan graag verder.

Met vriendelijke groet,

H&M Klantenservice

Je kunt ons bereiken op:

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 21.00 uur.
Zaterdag en zondag van 9.00 -17.00 uur.

Telefoon 0900 - 1988 (7,5 cent per gesprek)
Fax 0900 - 0401059
E-mail klantenservice.nl@hm.com

Shop around the clock.
www.hm.com 24 hrs open.

Alle klachten die gemeld zijn door sajang82