Klacht: slechte kwaliteit tas

op 15 februari 2018 over dealgrabbers.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 15 december een laptop rugtas gekocht van 45 euro. Binnen 1 maand rafelde de schouderbevestiging al. Dit met foto als klacht gemeld en keurig binnen 2 weken een nieuwe thuis bezorgd gekregen. Bij deze ging echter al op de tweede dag de rits stuk. Opnieuw klacht ingediend en nu wordt dit afgedaan met: zal wel te vol gezeten hebben en daardoor rits stuk gegaan. Wordt nu niet als klacht gezien en daarom ook niet meer vergoed. Dit is toch niet normaal dat een rits stukgaat binnen 2 dagen!

Gewenste Oplossing:

Als ik nu mijn geld terug krijg. Ik hoef geen vervangende tas meer gezien 2e keer slechte kwaliteit

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over dealgrabbers.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over dealgrabbers.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CMRosielle