Klacht: Slechte kwaliteit spijkerjas

op 05 mei 2016 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 29-4-2016 een spijkerjas bij de herencollectie van de ZARA in Utrecht Hollandse Toren 89 gekocht. Gisteren (4 mei) zag ik dat de jas een scheur bij de plek waar de mouw aan elkaar word genaaid had, dus was ik vandaag (5 mei) naar een ander filiaal in Rotterdam op de Lijnbaan gegaan om de jas te retourneren. Daar werd mij verteld dat ik de jas niet terug kon brengen omdat de jas gedragen was en was ik dus voor niks naar Rotterdam afgereisd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug krijg van de jas ter waarde van 45,95. (Bon en artikelkaartje heb ik nog)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Edis Zulfic