Klacht: Slechte kwaliteit snoeren opladers

op 17 juni 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, ik kocht een gsm en een tablet van Samsung. De snoeren van de oplader gaan hooguit 2 maanden mee voor ze stuk zijn. Erg vervelend dat een bedrijf waarvan ik veel dure apparatuur in huis heb de accessoires, waarvoor er geen garantie is, van zo’n beroerde kwaliteit maakt. Dat moet voor een bedrijf als Samsung toch geen probleem zijn.

Gewenste Oplossing:

Als er een goede kwaliteit geleverd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SFLKusters