Klacht: Slechte kwaliteit fotoboek

op 13 september 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte,
ik heb een week geleden een fotoboek formaat A4, zacht
Kaft laten maken naar aanleiding dat ik mijn foto’s van zeer goede kwaliteit en heel mooi van kleur heb doorgegeven. Nu is mijn boek aangekomen en de foto’s hebben allemaal een rode kleur, iets dat op de originele niet bestond. Dus ben ik ontevreden. Het is wel de eerste keer dat me zo iets overkomt. Wat kan de rede zijn? Graag een seintje.

Gewenste Oplossing:

Ik ben over het algemeen zeer tevreden over de afdruk van de foto boeken, die zijn meestal van goede kwaliteit en hebben mooie kleuren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DEWAELENS