Klacht: slechte kwaliteit

op 20 oktober 2011 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn klacht is het volgende.Ik heb de laatste 2 weken al meerdere malen een pakje marlboro bij verschillende bedrijven gekocht, waarvan de smaak toch echt anders was.De sigaretten gaan vanzelf uit.Ook valt de gloeipunt er vanzelf af.Dit gebeurt meestal alleen met imitatie sigaretten en niet met marlboro die ik voor 6 euro per pakje koop.Ik rook al 18 jaar marlboro en dat is altijd mijn voorkeur geweest maar met de kwaliteit die het nu heeft zit ik toch echt te denken om over te stappen.Ik weet niet wat er de laatste tijd met die sigaretten word gedaan maar er word wel mee gerommeld en dit is niet goed voor het imago van 1 van de best verkochte merken.Ik heb eens rondgevraagd en meer mensen die ik ken hebben er last van.

Gewenste Oplossing:

Om te beginnen misschien gewoon weer de kwaliteit te leveren die ik al die jaren gewend ben.En ik zou graag een vergoeding krijgen voor de rotzooi die ik gekocht heb.

Alle klachten die gemeld zijn door corianne