Klacht: Slechte en andere producten dan besteld

Draaimolenkermis op 29 mei 2024 over Van Beek Mode in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had bij van Beek mode twee paar Adidas campus sneakers besteld. Helaas hebben ze twee paar andere, merkloze en goedkoper schoenen geleverd. Ik heb dus iets totaal anders ontvangen dan ik heb besteld, zeker niet de prijs waard die ik heb betaald. Ze willen de producten niet retour nemen en ook mijn geld niet terug betalen. Het is gewoon oplichting

Gewenste Oplossing:

Producten retour kunnen zenden en mijn geld terug krijgen

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Er is een nieuwe brief gegenereerd voor de klacht over Van Beek Mode
Download hier uw brief

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Beek Mode

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Beek Mode nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Draaimolenkermis