Klacht: Slechte communicatie en slechte levering

op 11 oktober 2017 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na mijn bestelling gebeld door een medewerker of ik mijn bevestiging E-Mail had ontvangen ,nee die had ik niet.
Medewerkster nogmaals proberen op te sturen was ook niet gelukt.
Daarna een ander E-mail adres opgegeven en wederom ook niet gelukt.
Na telefonisch contact van mijner zijde , kreeg ik te horen dat er geen bevestiging E-mail gestuurd wordt???!! en mijn bestelling de volgende dag geleverd wordt..na het aan nemen van de order kwam er wel een E-mail binnen. Maar nu het volgende in de opwinding dat de spullen er waren heb ik deze klakkeloos aangenomen, Achteraf eens goed naar de spullen gekeken waren deze niet compleet ingewikkeld en was er een beschadiging 2 zelfs.
Hier heb ik 2 foto’s van gemaakt en naar de klanten service van Kwantum gestuurd. maar zoals jullie Email verkeer werkt zal die ook wel niet aankomen en dus ook niet beantwoord worden. Zoals mijn verhaaltje nu

Gewenste Oplossing:

Als ik waar krijg voor mijn centen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Paracetamol 1000 miligram