Klacht: Slechte bezorging Brabants dagblad

op 07 maart 2020 over Brabants dagblad in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor een jaar de zaterdagkrant genomen. Allang spijt van. Wordt vaak helemaal niet. Zit er helaas een jaar aan vast. Anders zou ik het abonnement meteen opzeggen. Ik had dit ook al aangegeven toen ik lid werd de krant de vorige keer dat ik het probeerde zo slecht bezorg was ze beloofde dat dat dit keer niet zou zijn maar helaas weer het zelfde.

Gewenste Oplossing:

Gewoon bezorgen nakomen wat je beloofd zeker alsnog al twijfel om abonnement te nemen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brabants dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brabants dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mmichelle