Klacht: slechte bezorging

op 28 juni 2021 over Brabants dagblad in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het afgelopen jaar laat de bezorging van het brants dagblad heel er te wensen over. De afgelopen tijd loopt dit de spuigtaen uit. 19 juni geen krant, 23 juni geen krant, 28 juni geen krant. En ik maar melden. Het spijt ons……. en meer van die flauwekul. Je kunt ze ook niet bereiken. Elk nummer is een bandje. Klachten over bezorging zijn niet telefonisch te melden. Dit moet stopen. Zoniet dan beëindig ik mijn abonnement.

Gewenste Oplossing:

Mijn krant netjes 6 dagen per week in de bus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brabants dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brabants dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ik mis mijn krant