Klacht: Slechte behandeling audicien

Geries op 02 november 2022 over Specsavers in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Anderhalve week geleden ben ik bij de audicien geweest op het buiklotermeerplein geweest om dacht ik mijn gehoorapparaat te laten bijstellen of misschien te vernieuwen. Ze vroeg mij wat de klachten waren,ik zei scherpe geluiden en ik hoor de stem van mensen maar niet de woorden. Ze heeft het bijgesteld op de scherpe geluiden maar de rest was niets aan te doen. Ik moest maar goed naar de mensen kijken en tt 888 opzetten. Maar kunt U mijn apparaat niet afstellen zodat alles beter kan verstaan, nee zei ze daar zijn hoortoestellen niet voor. Ik was verbaasd en zei waar zijn ze dan wel voor. Maar Mevrouw als uw linkerbeen korter is dan de rechter kan ik hem toch ook niet langer maken. Dit was voor mij de druppel die de emmer deed overlopen en ben heel ontevreden de winkel uitgegaan. Maar al met al zit ik met mijn probleem. Ik hoop dat U HIER wat aan kunt doen ….Bij voorbaat dank

Gewenste Oplossing:

Dat hier wat aan gedaan wordt

Beoordeling 8/10 star-4 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Specsavers over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Specsavers in behandeling genomen

Bericht van Specsavers

1 jaar geleden - Beste Geries, Onze excuses voor uw vervelende ervaring in de winkel. Wij hebben van de audicien begrepen dat er inmiddels contact is geweest met u om samen tot een oplossing te komen voor het probleem van uw hoortoestel. Met vriendelijke groet, Specsavers

Alle klachten die gemeld zijn door Geries