Klacht: Slechte afhandeling retourzending – geld na 25 dagen nog niet terug ontvangen

op 28 augustus 2016 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin augustus heb ik een hoesje besteld. Op 3 augustus heb ik deze op eigen kosten teruggestuurd en getraceerd met Post NL. Sindsdien ben ik al heen en weer aan het mailen met Janox over de teruggave van het aankoopbedrag. Ze zijn blijkbaar al 25 dagen op zoek naar een manier waarop ze mijn geld kunnen overmaken. Na verschillende vragen van mijn kant over de termijn waarop ze het terugstorten of wat er mis gaat waardoor ze het niet kunnen vinden, ontvang ik daar nul respons op. Inmiddels hebben ze alweer 11 dagen niet gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik het geld terug ontvangen hebben. Daarnaast zou een excuus en uitleg over de gang van zaken op zijn plek zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Janox.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Lee1982